Aerone

Uitlijning met uiterste precisie

Aerone is een geweldige ontwikkeling op het gebied van uitlijning. Het systeem is ontwikkeld door het duitse merk HERMANN. Met behulp van het Aerone systeem kan er met hoge nauwkeurigheid uitgelijnd worden zonder tussenkomst van andere hulpmiddelen. Het wieluitlijningssysteem is zo ontwikkeld dat het chassis van het voertuig wat uitgelijnd dient te worden volledig vrij is van spanning, waardoor de hoge nauwkeurigheid gerealiseerd kan worden. Deze nauwkeurigheid bij het uitlijnen is hedendaags geen overbodige luxe als men gaat kijken de precisie welke benodigd zijn in de voertuigen van tegenwoordig.

Aerone by HERMANN

Moderne voertuigen van tegenwoordig hebben zeer veel baat bij een accuraat aangepast en ingesteld chassis. Toenemende kwaliteit en de krachtigere motoren van voertuigen hebben nauwkeurigheid nodig in de aanpassingen van het chassis en daarbij is de wieluitlijning van groot belang.

De frictie loze lucht buffer van het unieke aerone-systeem zorgt voor uitstekende positionering van het uit te lijnen voertuig. Door deze techniek is het complete chassis van het voertuig geheel spanning loos, waardoor het uitlijnen van de wielen met uitereste nauwkeurigheid uitgevoerd kan worden.

Het systeem is op een centrale controle unit te bedienen. De platen van het Aerone systeem kunnen individueel ingesteld worden of per as van het voertuig. Is de positie van de Aerone platen volledig ingesteld, dan kunnen deze vastgezet worden op de ingestelde positie. Het vastzetten van de platen gaat middels een knop welke er uiteindelijk voor zorgt dat de platen vacuum worden gezogen, waardoor deze niet meer kunnen veranderen van positie.

Aerone kan gebruikt worden in een twee en/of vier platen systeem.