hefbruggen

Mectec is hoofdimporteur van het merk Herrmann en Galta. Deze firma’s leveren kwalitatief hoogwaardige hefbruggen in het topsegment van de markt. We adviseren u graag over de mogelijkheden!

Stempelbrug

De stempelbrug is in de vloer verwerkt waarmee u veel ruimte in de werkplaats bespaard. De werkzaamheden zijn zeer makkelijk uit te voeren door de vele ruimte onder en rondom de auto.

Schaarbrug

Schaarbruggen zijn geschikt voor werkzaamheden aan de wielen en kleine onderhoudsbeurten. Tussen de schaarbrug en het krikpunt van het voertuig worden rubberblokken toegepast.

2- en 4- koloms

Met een 2- of 4- kolomsbrug krijgt de monteur vrij toegang tot de gehele onderkant van de auto em daarmee zeer geschikt voor werkzaamheden aan het motorblok of de versnellingsbak.

“De werkzaamheden op de donderdag verlopen voorspoedig. Op vrijdagmorgen staan de nieuwe bruggen al. “We hebben een grote truck met een aanhanger. Daarmee kunnen we bruggen bijna kant-en-klaar aanleveren. Dan hoeven we ze op locatie alleen nog maar te plaatsen”, zegt Kuijer, die gespecialiseerd is in hefbruggen.”