onderhoud

Onze klanten voelen zich vertrouwd bij onze complete dienstverlening. Mectec verzorgd niet alleen de montage maar staat ook voor u klaar bij eventuele reparaties en preventief onderhoud.

Mectec gaat net een stapje verder. Zo is er geïnvesteerd in een uitgebreid computersysteem waarin de onderhoudsgegevens staan van alle hefbruggen die wij voorzien van service. Uiteindelijk hebben wij per hefbrug een compleet logboek, zodat wij de beste service en onderhoud kunnen bieden aan het product. Beide partijen kennen de actuele status van de hefbrug/hefbruggen of kunnen die opzoeken op elk moment, en weten welke problemen er op termijn misschien te verwachten zijn. Op dit moment is het niet noodzakelijk om per brug de verrichte werkzaamheden vast te leggen, maar dat zou binnenkort een wettelijke verplichting kunnen zijn. In elk geval zijn wij al voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Dit alles in het kader van goedwerkende hefbruggen en een veilige werkomgeving.

Mectec voor professionele Hefbruggen & Onderhoud

Goed onderhoud aan hefbruggen is zeer belangrijk voor een veilige werkomgeving en een duurzaam product. Ondanks de verschillende leveranciers weten wij precies waar we op moeten letten. U kunt bij ons terecht voor een onderhoudscontract alsook op verzoek. Neem snel contact met ons op en we bellen u zo snel mogelijk terug!

Professionele montage

Door de jaren lange ervaring van Mectec bent u altijd gegarandeerd van uitstekend vakwerk. Daarnaast bieden wij ook onderhoud om uw hefbrug zo lang mogelijk optimaal te laten werken.

Persoonlijk contact

Bij Mectec leggen we altijd persoonlijk contact met onze klanten. Hierdoor kunnen we een uitstekende service bieden!

Goed bereikbaar

Contact leggen met ons is gemakkelijk en prettig. Wij zijn altijd goed bereikbaar en open voor advies op maat.

Reparaties

De klant staat bij ons voorop! Heeft u een urgente storing waardoor u uw werk niet kan uitvoeren dan handelen wij hier ook naar. U kunt ons het beste bellen via het telefoonnummer 06 – 53 40 12 99. Mocht de storing minder urgent zijn dan kunt u ons ook een bericht versturen via het contactformulier of u kunt ons een e-mail sturen. Wij plannen het storingsbezoek dan alsnog zo snel mogelijk in!

Keuringen

Zoals u waarschijnlijk al weet, mogen sinds 1 januari 2010 APK-keuringen voor auto’s en andere voertuigen alleen worden verricht op goedgekeurde hefbruggen. Mocht om wat voor een reden dan ook deze keuring niet hebben plaatsgevonden dan kan dat vervelende gevolgen hebben. Mectec komt graag met u in contact om de mogelijkheden van onderhoud in combinatie met de keuring te bespreken.

RAI Keurmerken

Wij zijn gecertificeerde keurmeesters voor de RAI/RDW.  De RAI Vereniging is nauw betrokken bij activiteiten die de kwaliteit in de branche van wegtransportmiddelen verhogen, en de RAI-keurmerken zijn hier goede voorbeelden van.